Tramp bi trebalo da razmisli dva puta

Izvor: B92, 09.Dec.2019, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tramp bi trebalo da razmisli dva puta"

Visoki severnokorejski zvaničnik Ri Su Jong naveo je u saopštenju da bi američki predsednik Donald Tramp trebalo da prestane da koristi uvredljiv jezik.

Kako je naveo, mislio je na izjave koje mogu dodatno da uvrede severnokorejskog lidera Kim Džong Una.

Ri, potpredsednik vladajuće Radničke partije Koreje, rekao je da bi Tramp trebalo da razmisli dva puta ako ne želi da vidi "veće katastrofalne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posledice", dodajući da će Severna Koreja doneti konačnu presudu do kraja godine, preneo je Rojters.

Prethodno je visoki severnokorejski zvaničnik Kim Jong Čol rekao da bi Kim mogao da promeni odnos prema Trampu, ako on nastavi s "neodgovarajućim, opasnim" komentarima.

On je ujedno nazvao Trampa "nestrpljivim starcem", prenosi Rojters.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tram: Kim će izgubiti sve bude li neprijateljski nastrojen

Izvor: Vostok.rs, 10.Dec.2019, 11:17

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da ne veruje u neprijateljske namere severnokorejskog lidera Kim Džong Una i pozvao ga je da se reši nuklearnog oružja „kako je obećano“. „Kim Džong Un je suviše pametan i ima previše toga da izgubi. Zapravo, on će izgubiti sve bude li neprijateljski...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.