Tramp: Za dve godine sam uradio više od bilo kog američkog predsednika

Izvor: Beta, 25.Sep.2018, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Za dve godine sam uradio više od bilo kog američkog predsednika

Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da je učinio više za manje od dve godine od skoro svakog prethodnog američkog predsednika."Za manje od dve godine moja administracija je postigla više od gotovo bilo koje administracije u istoriji naše zemlje", rekao je Tramp u govoru u Generalnoj skupštini UN.SAD su za tako "postale jače, bogatije i bezbednije", rekao je američki predsednik, na šta su se okupljeni zvaničnici nasmejali.Američki predsednik im je uz osmeh odgovorio: "Nisam očekivao tu reakciju, ali to je OK", prenosi Bi-Bi-Si (BBC).
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"HVALA KIMU" Tramp pohvalio predsednika Severne Koreje

Izvor: Blic, 25.Sep.2018

Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas, u govoru na zasedanju Generalne skupštine UN u Njujorku, da iz Severne Koreje "rakete više ne lete na sve strane" i ne prete susedima, a ujedno je pohvalio hrabre korake lidera te zemlje u cilju denuklearizacije.

Nastavak na Blic...

SPREMA MIROVNI PLAN Tramp: Dve države su rešenje za izraelsko-palestinski sukob

Izvor: Blic, 26.Sep.2018, 16:58

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da želi dve države kao rešenje višedecenijskog izraelsko-palestinskog sukoba.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.