Tramp: Video sam dokaz da je virus iz laboratorije u Vuhanu

Izvor: 011vodič.com, 15.Jun.2020, 17:13

Tramp: Video sam dokaz da je virus iz laboratorije u Vuhanu

Američki predsednik Donald Tramp tvrdi da je video dokaze da je virus korona potekao iz laboratorije u Vuhanu, ali kaže da ne može da ih otkrije.

Tramp je na konferenciji za novinare u Beloj kući rekao da ne može da kaže zašto je uveren da je virus nastao u Institutu za virologiju u Vuhanu, navodi „Skaj njuz“.
Na >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << pitanje novinara da li je video išta što ga je u tolikoj meri uverilo da je virus nastao u tom institutu, Tramp je odgovorio: „Da, video sam“.
Upitan o čemu je reč, rekao je: „To ne mogu da vam kažem. Nije mi dozvoljeno“.
Tramp je ocenio da Kina ili nije mogla da zaustavi širenje virusa korona ili je dozvolila da se on proširi.
Odbio je da odgovori na pitanje da li smatra da je kineski predsednik Si Đinping odgovoran za ono što on smatra pogrešnim informisanjem, prenosi Tanjug.
Svetska zdravstvena organizacija je, inače, više puta iznela tvrdnju da je virus korona potekao iz prirode, odnosno da svi dokazi upućuju na to da su ga preneli slepi miševi u Kini krajem prošle godine i da nije nastao u laboratoriji.

The post Tramp: Video sam dokaz da je virus iz laboratorije u Vuhanu appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

RT: Tramp potvrdio povlačenje američkih snaga iz Nemačke, sve dok Berlin ne plati „zaostale“ račune NATO-u

Izvor: Vostok.rs, 15.Jun.2020

Američki predsednik Donald Tramp je potvrdio glasine da iz Nemačke povlači skoro 10.000 vojnika, rekavši da bi Berlin trebalo da ispuni svoje obaveze prema NATO-u ako želi da američki vojnici ostanu. "Nemačka kao što znate zaostaje u svojim plaćanjima NATO-u", rekao je Tramp novinarima u...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.