Tramp: Veliki narod SAD da se ponosi onim što se dešava

Izvor: Vesti-online.com, 27.Apr.2018, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Veliki narod SAD da se ponosi onim što se dešava

Predsednik SAD Donald Tramp poručio je preko Tvitera da bi Amerikanci trebalo da budu ponosni na istorijsko pomirenje dve Koreje.

"KOREJSKI RAT SE ZAVRŠAVA! Sjedinjene američke države i ceo njihov veliki narod bi treblao da budu veoma ponosni na ono što se uopravo dešava u Koreji", naveo je Tramp.

Američki predsednik je tako reagovao na istorijski susret lidera Severne i Južne Koreje koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << najavili mirovni sporazum i potpunu denuklearizaciju na Korejskom poluostrvu.

Tramp je naveo i da se "dobre stvari događaju, ali da će vreme reći šta će doneti budućnost".

"Nakon žestoke godine testiranja raketa i nuklearnog naoružanja, istorijski susret je u toku između dve Koreje", naveo je predsednik SAD.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.