Tramp: Uvek govorim istinu, kad mogu

Izvor: Mondo, 02.Nov.2018, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Uvek govorim istinu, kad mogu

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da se trudi da uvek, kada može, govori istinu, "uprkos tome kako ga predstavljaju mediji".

Foto: Tanjug/AP Photo/Evan Vucci

"Trudim se. Želim da uvek kažem istinu. Kada mogu, govorim istinu", rekao je Tramp u četvrtak u intervjuu za američku TV mrežu ABC.

Tramp je često izložen kritici američkih medija i protivnika da laže ili da izokreće >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << istinu u vezi s pojedinim stvarima.

Tramp protiv latino beba: Udar na 14. amandman

"Ponekad se desi da se nešto drugačije desilo ili se promenilo, ali ja uvek volim da kažem istinu", rekao je Tramp.

Trampa su zbog neistinitih izjava često kritikovali mediji, uključujući i "Njujork tajms" i "Vašington post".

Politifakt, agencija neprofitnog Instituta Pojnter (Poynter), na 11 strana je objavila lažne izjave američkog predsednika.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Tramp: Govorim istinu uvek KAD MOGU

Izvor: Blic, 02.Nov.2018

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da se trudi da uvek kada može govori istinu, uprkos tome kako ga predstavljaju mediji, javlja Bi-Bi-Si (BBC).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.