Tramp: Usvojiti zakon o strožoj proveri kupovine oružja

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Avg.2019, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Usvojiti zakon o strožoj proveri kupovine oružja

Američki predsednik Donald Tramp pozvao je Kongres da usvoje zakon kojim bi se zahtevala stroža provera prošlosti kupaca prilikom nabavke oružja, nakon dve masovne pucnjave u Teksasu i Ohaju prošlog vikenda u kojoj je ubijeno 29 ljudi. On je istakao da žrtve ne bi trebalo da budu “uzaludne”, pozivajući obe partije da preduzmu korake u cilju detaljnije provere kupaca oružja. “Ne možemo dozvoliti da su ubijeni u El Pasu, Teksas, i Dejtonu, Ohajo, umrli uzaludno. Isto se odnosi i na...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

FBI očekivao KRVOPROLIĆE? Nekoliko dana pre masakra u Dejtonu i El Pasu, u javnost procurio UZNEMIRIJUĆI DOKUMENT

Izvor: Blic, 06.Avg.2019, 06:40

Posle dva krvava masakra i ukupno 29 mrtvih, Amerika se nalazi u šoku. Pozadina pucnjave u Dejtonu (Ohajo) potpuno je nejasna, dok se za napad u El Pasu (Teksas) pretpostavlja da je ideološki motivisan čin mržnje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.