Tramp: Uništićemo Islamsku državu i zaštiti civilizaciju

Izvor: Telegraf.rs, 05.Apr.2017, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Uništićemo Islamsku državu i zaštiti civilizaciju

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da će SAD i njeni saveznici uništiti Islamsku državu i "zaštiti civilizaciju".

Islamska država: SAD se "dave'', na njihovom čelu je "idiot"



– Uništićemo ID i zaštiti civilizaciju. Nemamo izbora –  rekao je Tramp na zajedničkoj konferenciji za novinare sa jordanskim kraljem Abdulahom u Beloj kući.

On je rekao da kralj Abdulah lider u borbi da se porazi Islamska država "jednom za svagda", prenosi Rojters.

(Telegraf.rs/Tanjug)


Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp: Uništićemo Islamsku državu

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Apr.2017

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp rekao je danas da će SAD i njeni saveznici uništiti Islamsku državu i "zaštititi civilizaciju"..."Uništićemo Islamsku državu i zaštitićemo civilizaciju. Nemamo drugog izbora", rekao je Tramp na zajedničkoj konferenciji za novinare sa jordanskim...

Nastavak na Nezavisne Novine...

VELIKA OBEĆANJA Tramp: Uništićemo Islamsku državu i zaštiti civilizaciju, a borićemo se i protiv izbegličke krize

Izvor: Blic, 06.Apr.2017, 00:06

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da će SAD i njeni saveznici uništiti Islamsku državu i "zaštiti civilizaciju"...- Uništićemo ID i zaštiti civilizaciju. Nemamo izbora - rekao je Tramp na zajedničkoj konferenciji za novinare sa jordanskim kraljem Abdulahom u Beloj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.