Tramp, Tviter i pogrešna Ivanka

Izvor: B92, 18.Jan.2017, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp, Tviter i pogrešna Ivanka

Budući američki predsednik Donald Tramp greškom je na „Tviteru“ zamenio ćerku Ivanku sa istoimenom ženom iz Brajtona.

Ona od tada ne prestaje da dobija poruke ljudi širom sveta i pozive medija za izjavu.

Ivanka Majić, koja radi kao digitalna savetnica, rekla je da su se ona i njen suprug probudili u šest ujutru zato što telefon nije prestajao da zvoni.

Ubrzo im je rečeno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je njenu poruku na Tviteru spomenuo Donald Tramp, što je videla armija njegovih pratilaca, koja broji 20 miliona ljudi.

Tramp je citirao pohvalne reči osobe za koju je mislio da je njegova ćerka.

„Vi ste čovek sa mnogo odgovornosti. Mogu li da vas posavetujem da malo više pripazite na Tviteru i da se malo više informišete o klimatskim promenama“, glasio je odgovor Britanke.

Njeno korisničko ime na Tviteru je @Ivanka, dok je ime Trampove ćerke @IvankaTrump. Majićeva objašnjava da se prošle godine redovno dešavalo da je zamene za slavnu imenakinju, ali se ovako nešto još nije desilo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.