Tramp: Trovanje agenta  zvuči kao da su Rusi krivi

Izvor: B92, 13.Mar.2018, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Trovanje agenta " zvuči kao da su Rusi krivi

Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je "da zvuči" kao da je Rusija odgovorna za trovanje bivšeg špijuna Sergeja Skripalja i njegove ćerke u Velikoj Britaniji.

On je dodao da će o tome razgovarati sa britanskom premijerkom Terezom Mej.

"Zvuči kao da oni veruju da je Rusija odgovorna i svakako bih te nalaze shvatio kao činjenicu. SAD će osuditi Rusiju ukoliko se to poklopi sa britanskim nalazima", rekao je Tramp novinarima uoči puta u Kaliforniju, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << AP.

Prema dosadašnjim saznanjima plasiranim u medijima, Skripalj i njegova ćerka Julija otrovani su 4. marta vojnom nervnom supstancom, proizvedenom u Rusiji.

Skripalja i njegovu ćerku pronašli su doktor i sestra, koji su bili u prolazu, u nesvesnom stanju, nedaleko od tržnog centra u Solzberiju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.