Tramp: Tražim mir u svetu, ništa manje

Izvor: RTS, 07.Avg.2018, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Tražim mir u svetu, ništa manje

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da su najnovije sankcije uvedene Iranu "najoštrije sankcije ikada uvedene".
"U novembru su prešle na još jedan nivo. Niko ko posluje sa Iranom, neće poslovati sa SAD. Ja tražim mir u svetu, ništa manje", napisao je Tramp na svom Tviteru.

Prvi set američkih sankcija prema >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Iranu, koje su bile ublažene nakon postizanja nuklearnog sporazuma sa Teheranom, stupio je na snagu danas i one se odnose na finansijske transakcije u dolarima, iransku automobilsku industriju, kao i kupovinu komercijalnih aviona i metala, uključujući zlato.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Najoštrije sankcije Iranu zbog mira u svetu"

Izvor: Vesti-online.com, 07.Avg.2018

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da su najnovije sankcije uvedene Iranu "najoštrije sankcije ikada uvedene"..."U novembru su prešle na još jedan nivo. Svako ko posluje sa Iranom, neće poslovati sa SAD. Ja tražim mir u svetu, ništa manje", napisao je Tramp na svom Tviteru...The Iran...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.