Tramp: Tilerson bi mogao da bude oštriji

Izvor: Blic, 08.Okt.2017, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Tilerson bi mogao da bude oštriji

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je večeras da ima dobre odnose sa državnim sekretarom Reks Tilersonom, ali da bi Tilerson mogao da bude "oštriji".

Tramp je to rekao novinarima u Beloj kući ali nije objasnio na šta tačno misli, prenosi Rojters.

NBC njus je preneo ranije ove nedelje da je na sednici sa nacionalnim timom za bezbednost i zvaničnicima iz kabineta predsednika u Pentagonu, Tilerson otvoreno kritikovao predsednika i navodno ga nazvao "moronom", što je držvni sekretar demantovao.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trump: Imam dobre odnose s Tillersonom

Izvor: SEEbiz.eu, 08.Okt.2017

WASHINGTON - Američki predsednik Donald Trump izjavio je u subotu kako ima dobre odnose sa državnim tajnikom Rex Tillersonom, ali i da bi Tillerson mogao biti "oštriji"...Trump je to izjavio novinarima u Bijeloj kući, ali nije pojasnio na što je točno mislio, prenio je Reuters...Tillerson je u...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Tramp: Tilerson bi mogao da bude oštriji

Izvor: B92, 08.Okt.2017

Vašington -- Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da ima dobre odnose sa državnim sekretarom Reks Tilersonom, ali da bi Tilerson mogao da bude "oštriji"...Tramp je to rekao novinarima u Beloj kući ali nije objasnio na šta tačno misli, prenosi Rojters...NBC njus je preneo ranije ove nedelje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.