Tramp: Samo jedna stvar će uspeti u suočavanju s S.Korejom

Izvor: B92, 07.Okt.2017, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Samo jedna stvar će uspeti u suočavanju s S.Korejom

Vašington -- Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da će "samo jedna stvar" imati efekta u suočavanju sa Severnom Korejom.

"Predsednici i njihove administracije pregovarali su sa Severnom Korejom 25 godina, postignuti su sporazumi i ogromna količina novca je isplaćena. Nije uspelo, sporazumi su prekršeni pre nego što se mastilo osušilo, što je američke pregovarače učinilo budalama. Izvinite, ali samo jedna stvar će uspeti!", naveo je Tramp na svom nalogu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na Tviteru.

Američki predsednik nije pojasnio na šta misli, primećuje Rojters.

Agencija podseća da je Tramp ranije rekao da će Sjedinjene Američke Države uništiti Severnu Koreju ukoliko to bude neophodno kako bi zaštitile sebe i svoje saveznike.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tramp: Samo jedna stvar će uspeti u suočavanju sa Pjongjangom

Izvor: RTS, 07.Okt.2017

Američki predsednik Donald Tramp poručio je da će "samo jedna stvar" imati efekta u suočavanju sa Severnom Korejom, posle pregovora prethodnih administracija sa Pjongjangom koji nisu dali rezultata. . "Predsednici i njihove...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.