Tramp: SAD da prihvate rusku aneksiju Krima

Izvor: N1 televizija, 31.Jul.2016, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: SAD da prihvate rusku aneksiju Krima

Predsednički kandidat Republikanske partije Donald Tramp sugerisao je danas da SAD treba da prihvate rusku aneksiju Krima, ako bi to značilo bolje odnose sa Moskvom i jaču saradnju u borbi protiv Islamske države.

Tramp je u intervjuu za televiziju ABC rekao da bi "stanovnici Krima radije bili deo Rusije".

Njegova izjava je u suprotnosti sa administracijom američkog predsednika Baraka Obame, koja je pre dve godine Rusiji uvela ekonomske sankcije zbog aneksije >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Krima.

Ujedinjene nacije ne žele da države priznaju Krim kao deo Rusije, a neki od istaknutih republikanaca oštro su se protivili aneksiji, nazivajući je "ruskom agresijom", navodi agencija Asošiejted pres.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.