Izvor: Nezavisne Novine, 13.Maj.2018, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Radimo na tome da se ZTE vrati u posao

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp izjavio je danas da on i kineski predsjednik Si Ðinping rade na tome kako bi se kineskoj kompaniji za telekomunikacije ZTE Korp omogućilo da što prije nastavi poslovanje.

"Predsednik Si i ja radimo zajedno da velikoj kineskoj kompaniji ZTE omogućimo da se vrati u posao, brzo. Previše radnih mjesta u Kini je izgubiljeno. Ministarstvo trgovine je dobilo instrukcije >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << da to uradi!", napisao je Tramp na Twitteru, prenosi Rojters.

Kineska tehnološka kompanija početkom ovog mjeseca je obustavila glavne poslovne operacije nakon što joj je američko ministarstvo trgovine zabranilo isporuku američke opreme.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp: Radimo na tome da se "ZTE" vrati u posao

Izvor: Blic, 13.Maj.2018

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da on i kineski predsednik Si Đinping rade na tome kako bi se kineskoj kompaniji za telekomunikacije "ZTE Korp" omogućilo da što pre nastavi poslovanje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.