Tramp: Pobeđujem i bez jedinstva republikanaca

Izvor: Blic, 02.Maj.2016, 07:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Pobeđujem i bez jedinstva republikanaca

Favorit u trci za predsedničku nominaciju republikanaca Donald Tramp pozvao je Republikansku partiju da se ujedini iza njegove kandidature, navevši da će pobediti u svom slučaju.

- Ne mislim da je važno, ali bi bilo lepo da se Republikanska partija ujedini. Ipak, mislim da ću pobediti u svakom slučaju - rekao je Tramp na predizbornom skupu u gradu Fort Vejn u Indijani.

Tramp vodi kampanju u Indijani >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gde se u utorak održavaju važni stranački izbori koji mogu znatno uticati na to da li će Tramp dobiti nominaciju.

Pročitajte još:

Ako Tramp pobedi, on će zacementirati svoju prednost i možda uspeti da obezbedi nominaciju na pre stranačke konvencije.

Njegovi rivali Ted Kruz i Džon Kejsik se nadaju da će uspeti da uzmu značajan broj delegata na preostalim glasanjima i time osigurati neodlučnu konvenciju na kojoj delegati u ponovljenim glasanjima mogu glasati i za kandidate za koje nisu vezani rezultatima izbora po državama.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tramp: Stanite uz mene, mada i ne morate

Izvor: B92, 02.Maj.2016

Vašington -- Donald Tramp pozvao je svoju Republikansku partiju da se ujedini i stane iza njega, iako to, prema njegovim rečima, neće uticati na njegovu nominaciju..."Mislim da neće napraviti razliku, ali bilo bi lepo da se Republikanska stranka ujedini po tom pitanju", rekao je Tramp u obraćanju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.