Tramp: Ova godina biće upamćena po velikom ilegalnom mešanju u izbore

Izvor: B92, 10.Jan.2024, 00:19

Tramp: "Ova godina biće upamćena po velikom ilegalnom mešanju u izbore"

Bivši američki predsednik i kandidat za predsedničku nominaciju Republikanske stranke Donald Tramp poslao je važnu poruku.

On je rekao da će 2024. biti upamćena kao godina "velikog ilegalnog mešanja u izbore" u SAD.

"Ova godina biće upamćena kao godina koordinisanog ilegalnog mešanja u izbore pokvarenog Džoa Bajdena, najgoreg i najkorumpiranijeg predsednika u istoriji Sjedinjenih Država, i ministarstva pravde, FBI, državnih i okružnih tužilaca širom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zemlje", poručio je Tramp u video-obraćanju.

Dodao je da će, uprkos tome, pobediti na predsedničkim izborima zakazanim za novembar ove godine.

"Međutim, i pored svega, na kraju će veliku pobedu ostvariti hrabre patriote koje žele da učine Ameriku ponovo velikom. Pobedićemo, i to kao nikada ranije", rekao je Tramp.

Bivši predsednik SAD ranije danas pojavio se prvi put posle nekoliko meseci u apelacionom sudu u Vašingtonu gde su njegovi advokati izneli argumente da Tramp ne može da bude krivično gonjen zbog navodnog pokušaja da poništi izbore 2020. godine jer ga, kako tvrde, štiti predsednički imunitet.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tramp: Ova godina biće upamćena kao godina velikog mešanja u predsedničke izbore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jan.2024

Bivši američki predsednik i kandidat za predsedničku nominaciju Republikanske stranke Donald Tramp poručio je danas da će 2024. biti upamćena kao godina "velikog ilegalnog mešanja u izbore" u SAD.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.