Tramp: Odnosi s Nemačkom su sjajni

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Jul.2018, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Odnosi s Nemačkom su sjajni

Predsednik SAD Donald Tramp i nemačka kancelarka Angela Merkel sastali su se danas u Briselu pošto je amerilčki lider kritikovao Nemačku zbog male potrošenje na odbranu i ruskog gasovoda.

Sastanak u Briselu, gde prisustvuju samitu NATO, Tramp je opisao kao "odličan", preneo je Asošiejtid pres.

On je rekao da su razgovarali o investicijama u odbranu i o trgovini, dodajući da SAD imaju "sjajne >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << odnose s Nemačkom".

Merkel je rekla da je na sastanku iznela pitanje migracija i ekonomskog razvoja.

Tramp je na doručku sa generalnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom negodovao navodeći da SAD štite Nemačku dok ona zaključuje energetske dogovore s Rusijom.

On je tada rekao da je Nemačka "pod potpunom kontrolom" i "zarobljenik" Rusije zbog projekta gasovoda "Severni tok 2".
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Tramp i Merkel u Briselu: Odlični odnosi, razgovor o odbrani

Izvor: N1 televizija, 11.Jul.2018

Predsednik SAD Donald Tramp i nemačka kancelarka Angela Merkel sastali su se u Briselu, pošto je amerilčki lider kritikovao Nemačku zbog male potrošnje na odbranu i ruskog gasovoda...Sastanak u Briselu, gde prisustvuju samitu NATO, Tramp je opisao kao "odličan", preneo je Asošiejtid pres...On...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.