Tramp: Mislili ste da smo mi idoti, dosta je bilo!

Izvor: Večernje novosti, 01.Jan.2018, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Mislili ste da smo mi idoti, dosta je bilo!

SAD su uplatile finansijsku pomoć Pakistanu, a on im nije pomagao u borbi protiv terorizma i skrivao je militante iz Avganistana, a „tako više neće moći“ SAD su uplatile finansijsku pomoć Pakistanu, a on im nije pomagao u borbi protiv terorizma i skrivao je militante iz Avganistana, a „tako više neće moći“, izjavio je predsednik SAD Donald Tramp.„SAD su glupo uplatile Pakistanu više od 33 milijarde dolara za poslednjih 15 godina, a oni su nam vratili >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << sa lažima i prevarom, misleći da su naši lideri idioti. Oni daju skloništa teroristima koje lovimo u Avganistanu i skoro da ne pružaju pomoć. Dosta je bilo!“, napisao je Tramp na Tviteru.The United States has foolishly given Pakistan more than 33 billion dollars in aid over the last 15 years, and they have given us nothing but lies & deceit, thinking of our leaders as fools. They give safe haven to the terrorists we hunt in Afghanistan, with little help. No more!— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) January 1, 2018Ranije je Tramp izjavio da Pakistan može „mnogo izgubiti“ ako se ne bude borio protiv terorista koji se skrivaju na njegovoj teritoriji.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp: Dali im 33 milijarde, a oni misle da smo budale

Izvor: B92, 01.Jan.2018

Vašington -- Predsednik SAD Donald Tramp u svom prvom tvitu u 2018. žestoko je kritikovao Pakistan, optuživši tu zemlju da štiti teroriste..."Oni pružaju utočište teroristima koje jurimo u Avganistanu, uz malo pomoći. Dosta je bilo", naveo je Tramp...Prema njegovim rečima, SAD su "glupo" dale...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.