Tramp: Matis je neka vrsta demokrate koji bi mogao da napusti vladu

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Okt.2018, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Matis je neka vrsta demokrate koji bi mogao da napusti vladu

Američki predsednik Donald Tramp ocenio je da je ministar odbrane Džejms Matis "neka vrsta demokrate" koji bi uskoro mogao da napusti vladu i dodao da u Beloj kući "nema nikakvog haosa".

"Ručao sam s njim (Matisom) pre dva dana. Imam veoma dobar odnos s njim", rekao je Tramp u intervjuu za televizijsku mrežu Si Bi Es (CBS) čiji su delovi danas emitovani.

Tramp je rekao da bi Matis mogao uskoro da >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ode iz vlade."Da budem iskren, on je neka vrsta demokrate. Ali je general Matis dobar čovek. Odlično se slažemo. Možda će otići. U jednom trenutku svi idu. Ljudi odlaze, to je Vašington", rekao je američki predsednik.

U poslednjoj knjizi istraživačkog novinara Boba Vudvorda, izdate u septembru, navodi se da Matis kritikuje Trampa.

Matis, general u penziji, obično izbegava da se izjasni o odnosima koje ima s Trampom i kritikuje medije koji prenose da postoje nesuglasice između njih dvojice.

Tramp je demantovao da postoji "haos" u Beloj kući posle odlaska i smenjivanja nekoliko zvaničnika.

"To su lažne informacije", rekao je Tramp i dodao da je američka vlada "fantastična" priznajući da nije zadovoljan nekim ljudima ali je više nego oduševljen radom drugih.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Tramp: Matis je neka vrsta demokrate, možda napusti vladu

Izvor: N1 televizija, 14.Okt.2018

Američki predsednik Donald Tramp ocenio je da je ministar odbrane Džejms Matis "neka vrsta demokrate" koji bi uskoro mogao da napusti vladu i dodao da u Beloj kući "nema nikakvog haosa"..."Ručao sam s njim pre dva dana. Imam veoma dobar odnos s njim", rekao je Tramp u intervjuu za televizijsku mrežu...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.