Izvor: RTS, 25.Apr.2022, 23:46

Tramp: Mask je dobar čovek, ali ne vraćam se na Tviter čak i ako mi odblokira nalog

Bivši američki predsednik Donald Tramp rekao je da ne namerava da se vrati na Tviter čak i ako mu nalog bude odblokiran nakon što je milijarder Ilon Mask kupio tu društvenu mrežu.
Tramp je za Foks njuz rekao da će se pridružiti svojoj platformi ISTINA u narednih nedelju dana, kao što je i planirano.

"Ne idem na Tviter, ostaću na ISTINI. Nadam se da Ilon kupuje Tviter jer hoće da ga poboljša i on je dobar čovek, ali ja ostajem >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na ISTINI", objasnio je Tramp.
Platforma društvenih medija Trump Media & Technology Group, TRUTH Social, zvanično je pokrenuta prošlog meseca i već četiri dana radi u okviru potpuno novih usluga u klaudu.
Tramp smatra da je njegova platforma mnogo bolja od Tvitera.
"Prihvatamo milione ljudi i otkrivamo da je odgovor na ISTINI mnogo bolji nego na Tviteru. Tviter ima botove i lažne naloge, a mi činimo sve što možemo. Suština je, ne, ne vraćam se na Tviter", poručio je bivši američki predsednik.
Tramp je trajno suspendovan sa Tvitera, Fejsbuka, Instagrama i Snepčeta nakon nemira u Kapitolu 6. januara 2021.
Tviter je nekoliko njegovih tvitova povezanih sa nasilnim upadom u Kapitol 6. januara prošle godine ocenio kao zapaljive i upozorio na "rizik od daljeg podsticanja nasilja".
Ranije danas zvanično je saopšteno da je osnivač Tesle i Spejseksa Ilon Mask kupio Tviter za 44 milijarde dolara.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Ne vraćam se, makar mi odblokirali nalog"

Izvor: B92, 26.Apr.2022, 08:15

Oglasio se i Donald Tramp posle objave da je Ilon Mask kupio Tviter...Bivši američki predsednik Donald Tramp rekao je danas da ne namerava da se vrati na Tviter čak i ako mu nalog bude odblokiran nakon što je milijarder Ilon Mask kupio tu društvenu mrežu...Tramp je za Foks njuz rekao da će se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.