Tramp: Lako sam odgovorio na nameštena Mulerova pitanja

Izvor: B92, 17.Nov.2018, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Lako sam odgovorio na nameštena Mulerova pitanja

Vašington -- Predsednik SAD Donald Tramp rekao je da je "veoma lako" odgovorio na pisana pitanja specijalnog tužioca Roberta Mulera.

On je, međutim, naveo da su pitanja bila "nameštena" tako da pokušaju da ga uhvate u laži.

Tramp je dodao da još nije predao odgovore istražiteljima.

"Uvek morate biti oprezni kada odgovarate na pitanja ljudi koji verovatno imaju loše namere", rekao je predsednik SAD novinarima u najnovijem napadu na istragu o >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navodnom ruskom mešanju u izbore 2016.

Tramp nije rekao kada će predati odgovore Muleru, ali je njegov advokat Rudi Đulijani nagovestio da bi se to moglo desiti sledeće nedelje. Muler je navodio da je spreman da prihvati pisane odgovore na pitanja vezana za navodnu saradnju Trampovog izbornog štaba s Rusijom, dok je Đulijani više puta ponavljao da predsednik neće odgovarati na pitanja o eventualnom ometanju pravde.

Tokom višemesečnih pregovora s Mulerovim timom, Trampovi advokati su više puta savetovali predsednika da ne pristaje na razgovor s istražiteljima.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.