Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Sep.2018, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Kim i ja smo se zaljubili

Američki predsednik Donald Tramp rekao je da su se on i severnokorejski lider Kim Džong Un "zaljubili" i pohvalio "divna pisma" koja mu je Kim napisao.

Govoreći juče svojim pristalicama u Zapadnoj Virdžiniji, Tramp je dodatno podigao nivo svojih odnosa s Kimom, kog želi da ubedu da se odrekne nuklearnog oružja.

"I tako smo se zaljubili, iako nije ništa konkretno. Pisao mi je lepa pisma, to su >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << neverovatna pisam. Zaljubili smo se", naveo Tramp.

Tramp je u ponedeljak, na marginama Generalne skupštine UN, hvalio Kimove kvalitete. Pre godinu dana je s istog pesta pretio "potpunim uništenjem" Severne Koreje.

"Predsednik Kim je zaista bio veoma otvoren i, iskreno, neverovatan", izjavio je predsednik SAD.

Njih dvojica su se prvi put sreli u junu u Singapuru a trenutno se planira drugi samit.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

VIDEO - Tramp: Kim i ja smo se zaljubili

Izvor: Radio 021, 30.Sep.2018

Američki predsednik Donald Tramp rekao je da su se on i severnokorejski lider Kim Džong Un "zaljubili" i pohvalio "divna pisma" koja mu je Kim napisao...Govoreći juče svojim pristalicama u Zapadnoj Virdžiniji, Tramp je dodatno podigao nivo svojih odnosa s Kimom, kog želi da ubedi da se odrekne...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.