Tramp: Izgleda da Rusi stoje iza trovanja Skripalja

Izvor: B92, 15.Mar.2018, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Izgleda da Rusi stoje iza trovanja Skripalja

Vašington -- Predsednik SAD Donald Tramp naveo je, govoreći u Beloj kući, da izgleda da Rusija stoji iza napada na bivšeg špijuna Sergeja Skripalja.

Tramp je to naveo na konferenciji za novinare u Beloj kući koju je održao sa premijerom Irske Leom Varadkarom.

Na pitanje da li smatra da ruski predsednik Vladimir Putin stoji iza napada, Tramp je naveo “Izgleda“.

“Razgovarao sam sa britanskom premijerkom. To je veoma tužna situacija. Zasigurno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izgleda kao da su Rusi iza toga. To je nešto što nikada ne bi trebalo da se desi“, rekao je Tramp.

Inače, Tramp je to izjavio nedugo nakon što je Vašington uveo nove sankcije protiv nekolicine Rusa zbog navodnog mešanja u američke predsedničke izbore.

Skripalj i njegova ćerka Julija nađeni su bez svesti u Solzberiju početkom marta. I dalje su u kritičnom stanju. Britanija tvrdi da su otrovani nervnim gasom novičokom, koji je sovjetske izrade.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Izgleda da Rusi stoje iza trovanja Skripalja"

Izvor: Vesti-online.com, 15.Mar.2018

Predsednik SAD Donald Tramp naveo je, govoreći u Beloj kući, da izgleda da Rusija stoji iza napada na bivšeg špijuna Sergeja Skripalja...Tramp je to naveo na konferenciji za novinare u Beloj kući koju je održao sa premijerom Irske Leom Varadkarom...Na pitanje da li smatra da ruski predsednik Vladimir...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.