Tramp: Bombardovanje Srbije bilo je velika greška

Izvor: N1 televizija, 13.Okt.2016, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Bombardovanje Srbije bilo je velika greška

Predsednički kandidat Donald Tramp dao je Nedeljniku prvi intervju za istočnu Evropu i u njemu se "izvinio Srbima zbog bombardovanja i najavio novu politiku prema Balkanu ukoliko on pobedi".

"Bombardovanje Srba, koji su bili naši saveznici u oba svetska rata, bilo je velika greška. Srbi su veoma dobri ljudi. Nažalost, Klintonova administracija nanela im je dosta zla, ali i čitavom Balkanu, od kojeg su napravili >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << haos", rekao je Tramp za Nedeljnik.

On se izvinio Srbima zbog američke, a posebno Klintonove politike prema Srbima i najavio da će ukoliko postane predsednik "ojačati našu vezu sa vladom u Beogradu"

Tramp je u prvom intervjuu za srpske medije pričao i o odnosima koje će napraviti sa Putinovom Rusijom, borbi protiv ISIS-a, ali i njegovim šansama da pobedi na predsedničkim izborima u kojoj su, kako je rekao, svi mediji protiv njega.

Tramp je pozvao i srpske glasače u nekoliko najvažnijih država Ilinoisu, Indijani, Viskonsinu, Ohaju i Mičigenu da glasaju za njega.

Trampov intervju možete pročitati u novom broju Nedeljnika.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp: Srbi, izvinite zbog bombardovanja

Izvor: B92, 13.Okt.2016

Beograd -- Predsednički kandidat Donald Tramp se "izvinio Srbima zbog bombardovanja i najavio novu politiku prema Balkanu ukoliko on pobedi", u intervjuu "Nedeljniku"...Američki milijarder, koji je Nedeljniku dao ekskluzivni intervju, prvi za neki medij u istočnoj Evropi, rekao je da će "ojačati...

Nastavak na B92...

Tramp za Nedeljnik: Srbi izvinite

Izvor: Beta, 13.Okt.2016

Republikanski predsednički kandidat na izborima u SAD Donald Tramp dao je intervju beogradskom Nedeljniku u kom se izvinio za bombardovanje Srbije i najavio novu politiku prema Balkanu u slučaju da pobedi."Bombardovanje Srba, koji su bili naši saveznici u oba svetska rata, bilo je velika greška....

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.