Tramp: Blokada dok se ne ispuni zahtev o zidu

Izvor: RTS, 25.Dec.2018, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Blokada dok se ne ispuni zahtev o zidu

Delimična blokada savezne vlade trajaće dok se ne ispuni moj zahtev za finansiranje izgradnje zida na granici sa Meksikom, rekao je američki predsednik Donald Tramp.
Tramp je to rekao nakon video-konferencije sa američkim vojnicima u inostranstvu, prenosi Rojters.

U SAD je u subotu došlo do delimične blokade rada vlade, nakon neuspeha pregovora republikanaca i demokrata, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i spora oko zahteva predsednika Donalda Trampa da Kongres dodeli pet milijardi dolara za izgradnju zida na granici sa Meksikom.
Zbog sukoba Kongresa i Trampa i Volstrit je u padu nezapamćenom u poslednjih 10 godina. Akcije su se strmoglavile, a pojedine prognoze su toliko crne da predviđaju depresiju goru nego 1929. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Tramp nepokolebljiv: BLOKADA će trajati dok se ne uvaži moj zahtev!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2018

Donald Tramp izjavio je da će delimična blokada savezne vlade trajati dok se ne ispuni njegov zahtev za finansiranje izgradnje zida na granici sa Meksikom..Amerićki predsednik je to rekao nakon video konferencije sa američkim vojnicima u inostranstvu, prenosi Rojters...U SAD je u subotu došlo do...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.