Tramp: Bajden nije besan pas, nešto je bolji od toga

Izvor: RTS, 17.Nov.2019, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Bajden nije besan pas, nešto je bolji od toga

Povodom uvrede koju je Severna Koreja uputila nekadašnjem potpredsediku SAD Džou Bajdenu, predsednik Donald Tramp poručio je da je Bajden možda "pospan i veoma spor, ali nije 'besni pas' ".
Donald Tramp je na Tviteru, u poruci severnokorejskom lideru Kim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Džong Unu, reagovao na uvredu koju je severnokorejska agencija KCNA uputila nekadašnjem potpredsediku SAD Džou Bajdenu, koji učestvuje u trci za predsedničkog kandidata Demokratske partije.

"Džo Bajden je možda pospan i veoma spor, ali nije 'besni pas'. On je zapravo nešto bolji od toga", napisao je Tramp.
Nagovestio je još jedan sastanak sa Kimom, poručivši na kraju svog tvita – "Vidimo se uskoro".
Sa druge strane, američki potpredsednik Džo Bajden nazvao je Kima "diktatorom ubicom" i poručio da uvrede "autokrata" nosi kao "bedž časti"
Tramp reaguje u trenutku dok se vodi istraga za njegov opoziv zbog navoda da je vršio pritisak na ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog da sprovede istragu protiv Bajdena i njegovog sina Hantera.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.