Tramp: Američki mediji neprijatelji naroda

Izvor: Večernje novosti, 26.Mar.2019, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Američki mediji neprijatelji naroda

Predsednik SAD Donald Tramp danas je mejnstrim medije ponovo nazvao neprijateljima naroda Predsednik SAD Donald Tramp danas je mejnstrim medije ponovo nazvao neprijateljima naroda. "Mejnstrim mediji su na udaru i rugaju im se širom sveta jer su korumpirani i lažni (...) Oni su stvarno neprijatelji naroda i Prava opoziciona partija", naveo je Tramp na Tviteru. Predsednik SAD je naveo da su mediji dve >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << godine "forsirali iluziju o saradnji s Rusijom" iako su znali da takve saradnje nije bilo.PROČITAJTE JOŠ - MALEROV IZVEŠTAJ POKAZAO:Trampova kampanja nije sarađivala sa Rusima; Kremlj: Nismo upoznati sa glavnim nalazima istrage Specijalni tužilac Robert Muler je predao izveštaj o svojoj istrazi u kom je utvrđeno da nije bilo saradnje ljudi iz Trampovog izbornog štaba s Rusijom.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Malerov izveštaj - politički trijumf za Trampa?

Izvor: VOA, 26.Mar.2019

Predsednik Donald Tramp i njegovi politički saveznici slave posle objavljivanja izveštaja specijalnog tužioca Roberta Malera u kojem je navedeno da nisu pronađeni dokazi o dosluhu Trampove predsedničke kampanje 2016. i Rusije. Tramp je u utorak na Tviteru ponovo žestoko napao američke medije...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.