Tramp: Ako bude razumnog sporazuma, ukidamo blokadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2019, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Ako bude razumnog sporazuma, ukidamo blokadu

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je spreman da podrži "razuman sporazum" između lidera republikanaca i demokrata u Senatu Miča Mekonela i Čaka Šumera o obustavi delimične blokade rada američke vlade.

"Ako dođu do razumnog sporazuma, podržaću ga", rekao je Tramp pred sastanka s republikanskim kongresmenima posvećenog trgovini, prenosi Rojters.

Mekonel i Šumer sastali su se ranije danas nakon dva neuspela pokušaja u Senatu da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << obustavi blokada.

Nakon sastanka, Šumer je samo izjavio da razgovori sa Mekonelom traju.

Trenutna delimična blokada, od 22. decembra, rada američke vlade najduža je u istoriji.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Podržaću razuman sporazum": Tramp se oglasio o dogovoru sa demokratama, hoće li ovo biti kraj najduže blokade američke vlade

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2019

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je spreman da podrži "razuman sporazum" između lidera republikanaca i demokrata u Senatu Miča Mekonela i Čaka Šumera o obustavi delimične blokade rada američke vlade...- Ako dođu do razumnog sporazuma, podržaću ga - rekao je Tramp pred...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

POSLE 35 DANA: Tramp postigao privremeni dogovor o DEBLOKADI VLADE, ali ipak ZA SADA ostao bez zida prema Meksiku (VIDEO)

Izvor: Kurir, 25.Jan.2019

Američki predsednik Donald Tramp pristao je danas da odblokira rad vlade na tri nedelje, odstupivši od svog zahteva da, pre povratka na posao zaposlenih u saveznim agencijama, dobije od Kongresa novac za finansiranje zida na granici sa Meksikom.  

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.