Tramp: Ab Ki Baar Tramp Sarkaar! VIDEO

Izvor: B92, 27.Okt.2016, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Ab Ki Baar Tramp Sarkaar! VIDEO

Republikanski kandidat za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp rešio je da desetak dana pred izbore zatraži pomoć manjina i to Hindusa.

On je snimio reklamu koja traje 30 sekundi i sadrži indijsku muziku, u kojoj čak izgovara jednu rečenicu na hindu jeziku.

Republikanac je u reklami poželeo srećan praznik svim pripadnicima hinduizma, a zatim je rekao kako voli Indiju i njen narod.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
On je rekao da će se boriti protiv terorizma i istakao dobre odnose s premijerom Indije Narendrom Modijem.

Iskoristio je i njegov slogan uz malu izmenu. "Abki Bar Trump Sarkar", izgovorio je Tramp, što znači "Ovog puta smo sa Trampovom vladom".

"On je jedini predsednički kandidat koji je govorio hindu", kazao je Šalab Kumar, predsednik Komiteta za indijsko-američke odnose i šef Republikanske hindu koalicije.

On kaže da je ovo deo strategije Trampa da privoli američke Indijce, naročito one koji žive u tri ključne države: Floridi, Severnoj Karolini i Ohaju. Njihova podrška bi mogla da mu bude od velikog značaja.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sve za glasove: Abki Bar Tramp Sarkar (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 27.Okt.2016

Republikanski kandidat za predsednika SAD Donald Trump rešio je da u uzavreloj završnici predizborne kampanje zatraži pomoć manjina i to Hindusa, pa je u te svrhe snimio reklamu koja traje 30 sekundi i sadrži indijsku muziku, u kojoj čak izgovara jednu rečenicu na hindu jeziku...Tramp je u reklami...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.