Telegraf na inauguraciji Donalda Trampa: Fotografije i snimci koje niste mogli da vidite nigde dosad (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Jan.2017, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telegraf na inauguraciji Donalda Trampa: Fotografije i snimci koje niste mogli da vidite nigde dosad (FOTO) (VIDEO)

Donald Tramp juče je i zvanično postao 45. predsednik SAD, a svečanu zakletvu položio je držeći ruku na dve Biblije. Inauguraciji je prisustvovalo više od 900.000 ljudi, a njegov inauguracioni dan počeo je tvitom "Sve počinje danas!".

Foto: Telegraf

U videu koji smo vam pripremili imate priliku da vidite delić atmosfere sa ulica Vašingtona neposredno pred inauguraciju.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

Uoči inauguracije, stotine demonstranata sukobilo se u Vašingtonu sa simpatizerima novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa.

Foto: Telegraf

Predsednik SAD Donald Tramp u prvim satima nakon inauguracije potpisao je izvršnu naredbu kojom se slabi zdravstveni sistem “Obama ker“, naredio zamrzavanje svih novih ili regulativa na čekanju, a objavio je i planove o razvijanju raketnog odbrambenog sistema.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Trumpovoj inauguraciji prisustvovao mnogo manje Amerikanaca nego Obaminoj 2009. godine

Izvor: SandzakPress.net, 21.Jan.2017

Iako se novi američki predsjednik Donald Trump hvalio kako će njegova inauguracija imati nevjerovatno veliki, a možda i rekordan odaziv pristalica, fotografije i snimci s današnje ceremonije pokazuju drugačije.   Federalne i lokalne agencije pripremile su za dolazak najviše 900.000 ljudi, što...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.