Tajna šifra za seks Melnije i Donalda Trampa se zove “BOSANSKI PROBLEM”!

Izvor: Blic, 22.Jan.2017, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajna šifra za seks Melnije i Donalda Trampa se zove “BOSANSKI PROBLEM”!

Za gotovo sve što će novi preednik SAD-a Donald Tramp raditi unutar ili izvan zidova Bele kuće, tajna služba ima spremne 'tajne šifre', a najzanimljivija je ona za seks predsednika i prve dame.

Ukoliko će tajni agenti zaduženi za sigurnost predsednika SAD u naredne četiri godine ikada spominjati da “Otpadnik i Renesansa raspravljaju o bosanskom problemu”, većina njih će se na to sigurno samo nasmejati, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << barem malo, onako u sebi. To će naime značiti da su Donald Tramp i Melanija usred - polnog odnosa, piše 24sata.hr.

'Otpadnik' je tajna šifra tajne službe za predsednika, 'Renesansa' je šifra za 'prvu damu', a 'bosanski problem' je tajna šifra za, pogađate - seks.

Ipak, za te šifre nije zaslužan Donald Trump, nego njegov prethodnik Barak Obama, prvi predsednik koji je nakon dugo vremena svojoj tajnoj službi naznačio da bi u Beloj kući moglo biti “akcije”.

Iako je Bil Klinton bio poznat kao “švaler” za čiju je aferu s Monikom Levinski i seks u Ovalnom uredu znao celi svet, on nije imao tajnu šifru za polni odnos, a poslednji predsednik pre Obame koji je imao učestale polne odnose u Beloj kući bio je, piše Huffington Post, Kalvin Kulidž. Veza između njega i njegove supruge “zaiskrila” je strašću nakon tragične smrti njihova mlađeg sina.

Naravno, sigurno se pitate što će tajna služba u slučaju da predsednik s prvom damom zaista raspravlja o situaciji u Bosni i Hercegovini. Oni će u tom slučaju preneti informaciju da “predsednički par razmatra situaciju u Bosni”.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tajna šifra za seks Melanije i Donalda Trampa se zove “BOSANSKI PROBLEM”!

Izvor: Blic, 22.Jan.2017

Za gotovo sve što će novi predsednik SAD-a Donald Tramp raditi unutar ili izvan zidova Bele kuće, tajna služba ima spremne 'tajne šifre', a najzanimljivija je ona za seks predsednika i prve dame...Ukoliko će tajni agenti zaduženi za sigurnost predsednika SAD u naredne četiri godine ikada spominjati...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.