TRAMP UPUTIO NOVO PISMO ALBANCIMA! Ovoga puta na adresu EDIJA RAME! Umešanost u ILEGALNE AKTIVNOSTI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2018, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAMP UPUTIO NOVO PISMO ALBANCIMA! Ovoga puta na adresu EDIJA RAME! Umešanost u ILEGALNE AKTIVNOSTI!

Novi momenat!

Američki predsednik Donald Tramp zahvalio je albanskom premijeru Ediju Rami za proterivanje iranskog ambasadora i još jednog diplomate zbog navodne umešanosti u ilegalne aktivnost koje su pretnja stabilnosti zemlje.

Tramp u pismu Rami, datirano 14. decembra, zahvaljuje na "postojanim naporima da se suprotstavi Iranu i njegovim destabilizujućim aktivnostima i naporima da ućutka disidente širom sveta", prenela je agencija AP.

Ministarstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spoljnih poslova Albanije saopštilo je u sredu da su dvojica diplomata proterana zbog "kršenja njihovog diplomatskog statusa" posle razgovora sa drugim zemljama, uključujući Izrael.

Privatna televizija Top čenel prenela je da se Iranci sumnjiče za ilegalne aktivosti povezane sa kvalifikacionom utakmicom između Albanije i Izraela na Svetskom prvenstvu pre dve godine.

SMEHOTRES NA PUMPI: Devojka je uporno pokušavala da natoči gorivo u TESLU - a onda je došao i pumpadžija
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.