TRAMP REŠIO DA PROGOVORI O PORODICI BAJDEN! Vatreni govor bivšeg predsednika SAD Razotkriveni su...

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 09:09

TRAMP REŠIO DA PROGOVORI O PORODICI BAJDEN! Vatreni govor bivšeg predsednika SAD "Razotkriveni su..."

Donald Tramp je u utorak, nakon povratka u svoju rezidenciju, nazvao službenu optužnicu za kazneno delo "uvredom naciji".

- Nisam mislio da je u Americi to moguće. Jedini prekršaj koji sam počinio je što sam bez straha branio našu zemlju od onih koji žele da je unište - rekao je Tramp u vezi s optužnicom koja mu je nekoliko sati ranije bila pročitana na sudu u Njujorku.

Bivši američki predsednik se obratio javnosti iz iste dvorane za svečanosti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u letovalištu Mar-a-Lagu iz koje je 15. novembra objavio treću kandidaturu za Bielu kuću.

TROSTRUKI UDARAC ZA ZAPAD! Putinu dato najmoćnije oružje

TROSTRUKI UDARAC ZA ZAPAD! Putinu dato najmoćnije oružje

NAKON ISTORIJSKOG SASLUŠANJA TRAMP SE OBRATIO AMERIKANCIMA! Bivši predsednik SAD razotkrio sve - posebno kritikovao OVOG čoveka!

NAKON ISTORIJSKOG SASLUŠANJA TRAMP SE OBRATIO AMERIKANCIMA! Bivši predsednik SAD razotkrio sve - posebno kritikovao OVOG čoveka!

PODIGNUTI AVIONI, ISPALJENE RAKETE! Vojska upala u džamiju - opsadno stanje! (VIDEO)

PODIGNUTI AVIONI, ISPALJENE RAKETE! Vojska upala u džamiju - opsadno stanje! (VIDEO)

Tramp nije mogao da odoli da se vrati svom uobičajenom govoru u predizbornoj kampanji, optuživši demokrate za haos u vezi sa povlačenjem iz Avganistana, porast kriminala u gradovima, pretnju trećeg svetskog rata, loše upravljanje vojskom i visoku inflaciju.

On je takođe optužio Demokratsku partiju za "milione glasova ilegalno ubačenih u glasačke kutije“ i laptop Hantera Bajdena koji, kako je tvrdio, „razotkriva porodicu Bajden kao kriminalce“.

Svoj govor je posvetio najviše kritikama koje sugerišu da je optužnica protiv njega proganjanje političkih protivnika koji koriste pravni sistem kako bi pokušali da ga spreče da ponovo kao predsednik uđe u Belu kuću nakon izbora 2024.

'The only crime that I have committed is to fearlessly defend our nation from those who seek to destroy it.'

In case you missed it, here are the best bits from Donald Trump's speech in Mar-a-Lago, following his court appearance where he was charged with 34 criminal charges. pic.twitter.com/CWaQyhZGsH

— GB News (@GBNEWS) April 5, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.