TRAMP PREKRŠIO PROTOKOL: “Otkačio” novinare i izašao na večeru, evo sa kim je pobegao (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Nov.2016, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAMP PREKRŠIO PROTOKOL: “Otkačio” novinare i izašao na večeru, evo sa kim je pobegao (FOTO) (VIDEO)

Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp zaobišao je protokol napustivši "Tramp tauer" bez pratnje novinara, javio je danas AP.

Tranzicioni tim Trampa je juče obavestio novinare i fotografe koji se nalaze u "Tramp taueru" da novoizabrani predsednik neće nigde ići tokom dana i uveče.

Ipak, dva sada kasnije, nenajavljeno je automobilom napustio zgradu u pratnji kolone vozila.

Novinari su odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << pojurili da saznaju da li se u toj koloni nalazi Tramp, a kasnije su utvrdili da je otišao na večeru u "Klub 21". Novinarima i fotoreporterima, međutim, nije bilo dozvoljeno da uđu u taj klub na Menhetnu.



Kako se navodi, Tramp je izašao sinoć nešto posle 21.30 po lokalnom vremenu, a u drugom vozilu je viđena i njegova ćerka Ivanka Tramp sa suprugom. Potparolka Hop Hiks je potvrdila da je Tramp večerao sa porodicom i zatražila od novinara da to poštuju.

Standing ovation and cheers at Keene's steakhouse for @realDonaldTrump pic.twitter.com/zJsA1t00Sk

— Taylor Riggs (@RiggsReport) November 16, 2016

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREVARIO NOVINARE Tramp zaobišao protokol, "pobegao" na večeru i KOKTELE

Izvor: Blic, 16.Nov.2016

Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp zaobišao je protokol napustivši "Tramp tauer" bez pratnje novinara, javio je danas AP...Tranzicioni tim Trampa je juče obavestio novinare i fotografe koji se nalaze u "Tramp taueru" da novoizabrani predsednik neće nigde ići tokom dana i uveče...Ipak, dva...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.