TRAMP POZVAO REPUBLIKANCE: Odbacimo već jednom Obamaker!

Izvor: Kurir, 24.Mar.2017, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAMP POZVAO REPUBLIKANCE: Odbacimo već jednom Obamaker!

.

After seven horrible years of ObamaCare (skyrocketing premiums & deductibles, bad healthcare), this is finally your chance for a great plan!

"Posle sedam strašnih godina Obamakera, ovo je konačno vaša šansa za veliki plan!", napisao je Tramp na Tviteru

On je objavio ultimatum pošto je Predstavnički dom Kongresa odložio glasanje o reformi za jedan dan jer je postalo očigledno da deo republikanaca ne želi da podrži plan

Poništavanje "Obamakera", zdravstvene politike bivšeg predsednika Baraka Obame koja je obeležila njegova dva mandata, jedno je od najglasnijih predizbornih Trampovih obećanja
Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   Vašington

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Tramp pozvao republikance da odbace Obamaker

Izvor: RTS, 24.Mar.2017

. Američki predsednik Donald Tramp pozvao je republikance da podrže njegov plan zdravstvene reforme i odbace "Obamaker" upozorivši da će u protivnom izgubiti svaku priliku da ga reformišu, objavili su americki mediji.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.