TRAMP POTVRDIO: Tokom vikenda počinjemo sa DEPORTACIJAMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2019, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAMP POTVRDIO: "Tokom vikenda počinjemo sa DEPORTACIJAMA"

Hapšenje u deset gradova!

Američke vlasti planiraju da tokom vikenda u deset gradova počnu sa hapšenjima migranata radi deportacije, izjavio je danas predsednik SAD Donald Tramp.

Tramp je tokom prošlog meseca upozorio da planira deportacije. On je istakao da nije zabrinut što su planovi o hapšenjima objavljeni u javnosti jer je poznato da deportacije nisu bile tajna.

- Ako nešto izađe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u javnost, izašlo je. Pažnja će uglavnom biti usmerena na kriminalce - naglasio je Tramp.

Američki dnevnik ranije je pisao o deportacijama i navodi da će na meti racija biti najmanje 2.000 imigrantskih porodica.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.