TRAMP NAJAVIO RAT SA BRITANSKOM KRUNOM? Izdali su kraljicu, neće imati posebne privilegije Bivši predsednik želi da deportuje princa Harija i Megan

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 09:29

TRAMP NAJAVIO RAT SA BRITANSKOM KRUNOM? "Izdali su kraljicu, neće imati posebne privilegije" Bivši predsednik želi da deportuje princa Harija i Megan

Donald Tramp je sugerisao da bi princ Hari mogao da bude deportovan iz SAD pod njegovim vođstvom ako se otkrije da je vojvoda falsifikovao informacije na svom obrascu za vizu.
Bivši predsednik (77) razgovarao je sa TV voditeljem Najdželom Faražom na GB Njuz, gde je sugerisao da kraljevska porodica neće dobiti "posebne privilegije"
Hari, koji živi u SAD od 2020. godine, živi u vili Montesito sa devet spavaćih soba sa suprugom Megan Markl i njihovo dvoje dece Arčijem i Lilibet.
U prinčevoj autobiografiji "Spare" on je otkrio da je ranije se redovno drogirao, što bi prema američkom zakonu obično predstavljalo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TRAMP PRETI PRINCU HARIJU "Nema specijalnih privilegija za njega, ako je lagao - DEPORTOVAĆU GA!"

Izvor: Blic, 19.Mar.2024

Bivši predsednik Donald Tramp sugerisao je da bi mogao da deportuje britanskog princa Harija iz SAD u slučaju da bude reizabran u novembru, a dokaže se da je Hari na aplikaciji za vizu lagao o upotrebi narkotika.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.