TRAMP NAJAVIO BORBU DO KRAJA: Neće se predati, ne odustaje od kampanje, čak i pod OVIM uslovom

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 20:29

TRAMP NAJAVIO BORBU DO KRAJA: Neće se predati, ne odustaje od kampanje, čak i pod OVIM uslovom

Tramp je to izjavio u emisiji novinara Džona Frederiksa

Bivši američki predsednik Donald Tramp poručio je da neće odustati od predsedničke kampanje 2024. godine, čak i ako bude osuđen.

Tramp je to izjavio rekao u emisiji novinara Džona Frederiksa, dan nakon što su federalni tužioci proširili postupak protiv njega, podnoseći nove optužbe u slučaju neovlašćenog zadržavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poverljivih dokumenata nakon što je napustio predsedničku funkciju, preneo je Rojters.

U proširenoj optužnici navodi se da su Tramp i jedan od njegovih zaposlenih, Karlos de Oliveira, nastojali da onemoguće istražitelje da pregledaju snimke bezbednosnih kamera iz Mar-a-Laga, odmarališta bivšeg američkog predsednika.

Ukupan broj tačaka optužnice povećan je za tri i sada iznosi 40. Tramp se dodatnom tačkom tereti za nezakonito zadržavanje poverljivih informacija koje se odnose na nacionalnu odbranu.

Predstavnici tima Trampove predsedničke kampanje ističu da optužbe protiv Trampa predstavljaju kontinuirani očajnički pokušaj američkog predsednika Džozefa Bajdena i Ministarstva pravde da, kako su naveli, maltretiraju Trampa i osobe iz njegovog okruženja.

Informacija o proširenju optužnice objavljena je nekoliko sati pošto je bivši američki predsednik obelodanio da su se njegovi pravni zastupnici sastali sa zvaničnicima Ministarstva pravde koji istražuju navode o Trampovim pokušajima da poništi poraz na predsedničkim izborima u novembru 2020. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.