Izvor: Blic, 07.Apr.2023, 14:15

"TRAMP JE KRIV" Bajdenova administracija ga optužila za haotično povlačenje iz Avganistana

Administracija predsednika SAD Džozefa Bajdena objavila je poverljive izveštaje u kojima se za haotično povlačenje američkih snaga iz Avganistana u avgustu 2021. godine krivi bivši predsednik Donald Tramp, čija administracija, kako se navodi, nije dala plan povlačenja trupa koji je dogovoren sa talibanima.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Haotično povlačenje SAD iz Avganistana je Trampova krivica, kaže se u Bajdenovoj reviziji

Izvor: VOA, 07.Apr.2023

Bela kuća je najveći deo krivice za haotičan odlazak američke vojske iz Avganistana 2021. godine svalila na prethodnu administraciju, pokazuje sažetak poverljivih izveštaja koji su Kongresu u četvrtak poslali Stejt department i Sekretarijat za odbranu. Predsednik Džo Bajden je bio "ozbiljno...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.