Izvor: Blic, 06.Okt.2020, 07:18

TRAMP IZAŠAO IZ BOLNICE POSLE TRI DANA Prvi čovek SAD stigao u Belu kuću helikopterom i rekao: Sad sam dobro, možda sam imun, ne znam (VIDEO)

Američki predsednik Donald Tramp poručio je Amerikancima po povratku u Belu kuću posle trodnevnog boravka u bolnici da "izađu" i da se ne plaše korona virusa.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JAKA PORUKA TRAMPA PO POVRATKU U BELU KUĆU: Posle preležane korone, poverenje Amerikanaca raste pred izbore? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2020

U video snimku iz Bele kuće objavljenom na Tviteru, Tramp je pozvao Amerikance da se ne plaše korona virusa i ne dozvole da dominira njihovim životima...Američki predsednik Donald Tramp poručio je Amerikncima po povratku u Blu kuću posle trodnevnog boravka u bolnici da "izađu" i da se ne plaše...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Korona virus: Tramp poručio da se „ne treba bojati virusa“ po izlasku iz bolnice

Izvor: Danas, 06.Okt.2020

EPATramp po povratku u Belu kuću Američki predsednik Donald Tramp vratio se u Belu kuću, gde će nastaviti lečenje od korona virusa posle tri noći provedene u bolnici. Predsednik je skinuo masku na balkonu Bele kuće, gde je nekoliko zaposlenih takođe testirano pozitivno na virus prethodnih dana....

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.