Izvor: Blic, 22.Sep.2023, 00:03

TRAMP DELIO BESPLATNU PICU SVOJIM PRISTALICAMA Potpisao se na majicu atraktivne konobarice, ona od sreće URADILA OVO (VIDEO)

Donald Tramp odvojio je dragoceno vreme usred svoje predizborne kampanje kako bi podelio picu svojim pristalicama i čak se potpisao na majicu jedne obožavateljke. On je snimljen kako deli picu oduševljenim obožavaocima u jednom pabu u Betendorfu, u Ajovi, a oni su skandirali "Želimo Trampa".
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAMP DELIO BESPLATNU PICU SVOJIM PRISTALICAMA Potpisao se na majicu atraktivne konobarice, ona od sreće URADILA OVO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2023

Osim što je razdraganoj masi delio pice, Tramp je stigao da usreći i jednu konobaricu. Naime, njoj se potpisao na gornji deo majice, a zatim i na podlakticu, dok je ona od sreće isplazila jezik...Donald Tramp odvojio je dragoceno vreme usred svoje predizborne kampanje kako bi podelio picu svojim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.