Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Apr.2023, 09:32

Suđenje po optužbi za silovanje još jedan pravni izazov za Trampa

Bivši predsednik SAD Donald Tramp suočio se s optužbom za silovanje pre tri decenije koju je na sudu u Njujorku iznela bivša kolumnistkinja modnog časopisa El Džin Kerol, u još jednom u nizu pravnih izazova koji bi Trampu mogli da nanesu političku štetu dok vodi kampanju za povratak u Belu kuću, prenosi Radio slobodna Evropa pisanje svetskih medija.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   Nju Jork

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Suđenje po optužbi za silovanje još jedan pravni izazov za Trampa

Izvor: B92, 27.Apr.2023

Donald Tramp suočio se s optužbom za silovanje pre tri decenije koju je na sudu u Njujorku iznela bivša kolumnistkinja modnog časopisa El Džin Kerol...Ovo je još jednan pravni izazov u nizu koji bi mogao Trampu da nanese političku štetu i to u trenutku dok vodi kampanju za povratak u Belu kuću,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.