Šta mislite koliko domena ima Donald Tramp?

Izvor: NovaEnergija.net, 23.Feb.2017, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta mislite koliko domena ima Donald Tramp?

Predsednik SAD u svom vlasništvu ima impozantan broj internet domena.
Predsednik SAD Donald Tramp definitivno ne može bez medija i modernih tehnologija, iako nikada nije živeo od njih. Izuzetno je aktivan na društvenim mrežama, naročito Twitteru, a konstantno je u tihom, u poslednje vreme i otvorenom, ratu sa brojnim medijima.
Isto tako, mediji zahvaljujući njemu podižu gledanost, čitanost ili broj klikova, >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << što je na kraju i te kako važno.
Ipak, do sada se niko nije zapitao kakva je situacija kada su u pitanju Trampovi internet domeni. Možda se čini nebitnim, ali Tramp je pre svega poslovan čovek, pa je ekipa CNN-a odlučila da istraži koliko web domena ima u svom vlasništvu.
Tramp je svoj prvi internet domen kupio 20. januara 1997. godine i danas je, naravno, aktivna na web adresi donaldjtrump.com. Vremenom je broj domena u njegovom vlasništu brzo rastao. Danas taj broj, prema izveštaju CNN-a iznosi neverovatnih 3643 web domena! Mnogi ga smatraju nerealnim, ali izvodi iz registara vlasnika domena pokazuju upravo taj broj.
Naravno, nisus vi ti domeni u vlasništvu Donalda Trampa kao pojedinca – veliki deo je vezan za njegove različite poslove u poslednjim decenijama, a ima i domena za koje su njegovi savetnici procenili da je bolje kupiti ih nego da završe u rukama onih koji bi, na primer, putem njih mogli da “blate” aktuelnog predsednika SAD.
Izvor: zimo.dnevnik.hr
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.