ŠTA SE DEŠAVA SA TRAMPOM? Fotografije iz Nju Hempšira otvorile brojne spekulacije (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2024, 17:17

ŠTA SE DEŠAVA SA TRAMPOM? Fotografije iz Nju Hempšira otvorile brojne spekulacije (VIDEO)

Donald Tramp pobedio je na republikanskim predizborima u Nju Hempširu.

Najnovije fotografije bivšeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država, Donalda Trampa, snimljene u Nju Hempširu proširile su se društvenim mrežama.

What is going on with Trump’s face? It’s usually orange, but this color looks awfully sick. He’s not long for this planet. pic.twitter.com/RFTsf7mkdO
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
— Rob Israel (@robisraelart) January 24, 2024

Pažnju ekipe na internetu je privukao njegov ten, a mnogi pišu da im nije jasno da li je Tramp preterao s puderom ili kremom za samotamnjivanje.

- "Šta se događa s Trampovim licem? Inače je narandžasto, ali ova boja izgleda bolesno"; "Molite za Trampovu šminkerku"; "Šta se ovde dogodilo?" - neki su od komentara na X.

Podsećamo, Donald Tramp pobedio je na republikanskim predizborima u Nju Hempširu, čime je zgrabio predsedničku nominaciju republikanaca treći put. Svoju suparnicu, Niki Hejli, pobedio je u državi u kojoj je imala najbolje izglede protiv njega.

Asošijeted Pres i televizijske mreže proglasili su Trampovu pobedu nedugo nakon zatvaranja birališta, na osnovu prvih rezultata i izlaznih anketa birača. Iako su dosad glasale samo dve države, Trampova pobeda na predizborima naglasila je njegovu dominaciju u stranci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.