SKROMNI TRAMP Angela i ja imamo neverovatnu hemiju. Generalno imam divnu hemiju sa svetskim liderima

Izvor: Blic, 22.Apr.2017, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKROMNI TRAMP "Angela i ja imamo neverovatnu hemiju. Generalno imam divnu hemiju sa svetskim liderima"

Donald Tramp je u intervjuu za AP priznao da od svih svetskih lidera najbolju "hemiju" oseća u razgovoru sa kancelarkom Nemačke Angelom Merkel. Prema njegovim rečima, on nije očekivao da će tako biti.

- Angela Merkel i ja se razilazimo u pogledu uplata sredstava za NATO i u pitanju migracije. Međutim, imali smo neverovatnu hemiju. Ljudi mi priznaju da imam divnu hemiju sa drugim svetskim liderima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uključujući predsednika Egipta Abdela Fataha el Sisija - rekao je Tramp.

Inače, Merkelova je bila gost u Beloj kući pre mesec dana, a prvu posetu nemačke kancelarke novom američkom predsedniku obeležio je mali gaf.

Tramp i nemačka kancelarka izašli su pred novinare nakon što su završili razgovor u četiri oka u Ovalnom kabinetu, a šef Bele kuće odbio je da pruži ruku Merkelovoj pred novinarima. Tramp je prethodno srdačno dočekao kancelarku ispred Bele kuće kada su se rukovali.

Američki predsednik je još jednom naglasio da za vreme slikanja u Beloj kući jednostavno nije čuo predlog kancelarke da se rukuju.
Pogledaj vesti o: Angela Merkel

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.