SKANDALOZNO OTKRIĆE: Tramp od kralja Salmana tražio 4 MILIJARDI DOLARA za nastavak RUŠENJA Asada!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2018, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDALOZNO OTKRIĆE: Tramp od kralja Salmana tražio 4 MILIJARDI DOLARA za nastavak RUŠENJA Asada!

Ali to nije sve...

Američki vojni list "Stars and Stripes" objavio je juče zanimljivo otkriće - naime, navode kako je američki predsednik Donald Tramp u telefonskom razgovoru od saudijskog kralja Salmana tražio 4 milijarde američkih dolara za "ostvarenje ciljeva u Siriji".

Pročitajte i:

Navodi se kako se telefonski razgovor desio u decembru prošle godine, a "ciljevi u Siriji" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su "sprečavanje jačanja Asada kao i njegovih saveznika, Irana i Rusije".

King Salman And Trump As 'Two Sides Of One Coin' Enrages Saudi Arabia https://t.co/4RLTzy2una pic.twitter.com/TxU9ry7xz8

— Mary Linda (@mary_Linda16) 19. децембар 2017.

Tramp, u svom prepoznatljivom poslovnom nastupu, tako Saudijskoj Arabiji daje do znanja da SAD neće njihovu agendu u Siriji sprovoditi "besplatno", iako zapravo i Rijad i Vašington imaju gotovo iste ciljeve - izbaciti Asada, Rusiju i Iran iz Sirije. No, Tramp je verovatno Saudijcima poručio kako se SAD ne planiraju još dugo zadržavati u Siriji ako novac ne bude izdvojen.

Da li je Salman izdvojio 4 milijarde američkih dolara kako je Tramp tražio, nije poznato, ali za bogatu naftnu kraljevinu to i ne bi bio neki veliki iznos.

Vesti iz Sirije, Iraka i Jemena možete pogledati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Trump u utorak sa saudijskim prijestolonasljednikom

Izvor: SandzakPress.net, 19.Mar.2018, 12:45

Uoči posjete SAD-u, Mohammed bin Salman je vrhovnog vođu Irana Alija Hamneja uporedio s Adolfom Hitlerom. Američki predsednik Donald Trump primit će u utorak saudijskog prestolonaslednika Mohammeda bin Salmana, što će za njega biti prigoda da kritizira Iran, velikog suparnika Saudijske Arabije,...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.