Izvor: Danas, 12.Feb.2019, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Snimatelj BBC-ja napadnut na Trampovom mitingu

Getty ImagesTramp je odmah posle napada podigao palac, da proveri da li je snimatelj u redu Jedan od Trampovih pristalica napao je snimatelja BBC-ja tokom mitinga američkog predsednika u El Pasu, na granici sa Meksikom. Muškarac, koji je nosio kačket sa Trampovim sloganom „Učinimo Ameriku ponovo velikom“, gurao je i psovao snimatelja Rona Skinsa, pre […] Članak SAD: Snimatelj BBC-ja napadnut na Trampovom mitingu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

INCIDENT NA MITINGU Napadnut snimatelj BBC-ja, a onda je REAGOVAO TRAMP

Izvor: Blic, 12.Feb.2019

Jedan od pristalica američkog predsednika Donalda Trampa napao je snimatelja BBC-ja tokom mitinga američkog predsednika u El Pasu, na granici sa Meksikom.

Nastavak na Blic...

Napadnut snimatelj BBC na Trampovom mitingu (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 12.Feb.2019

Jedan od pristalica američkog predsednika Donalda Trampa napao je snimatelja BiBiSija tokom mitinga američkog predsednika u El Pasu Jedan od pristalica američkog predsednika Donalda Trampa napao je snimatelja BiBiSija tokom mitinga američkog predsednika u El Pasu, na granici...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.