RAZVODE SE DONALD I MELANIJA?! Trampove razotkrio JEDAN potez

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 12:13

RAZVODE SE DONALD I MELANIJA?! Trampove razotkrio JEDAN potez

Tramp je u ponedeljak leteo za Njujork, a njegova supruga Melanija navodno nije bila s njim u avionu

Bivši američki predsednik Donald Tramp (76) u utorak se pojavio na sudu, nakon što je službeno uhapšen, a potom i optužen po 34 tačke optužnice zbog prevare s novcem koji je navodno uplaćivao zvezdi filmova za odrasle Stormi Danijels da ćuti o njihovoj aferi, a izjasnio se da nije kriv. Ono što je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pak stranim medijima posebno zapelo za oko jeste to što s njim nije bila njegova supruga Melanija.

Tramp je navodno Melaniju prevario dok je bila trudna. Iako je na početku izvor blizak porodici rekao da je ona uz supruga, navodno se ispostavilo da supružnici žive potpuno odvojene živote.

Izvori za "Miror" kažu da Donald i Melanija žive odvojeno, zbog čega se veruje da bi se mogli razvesti. Svemu tome doprinosi činejnica da Melanija nije dala javnu podršku suprugu dok je bio na suđenju.

Tramp je u ponedeljak leteo za Njujork, dok njegova supruga navodno nije bila s njim u avionu. Umesto Melanije, bivšem predsedniku SAD pridružio se niz pomoćnika u kampanji, uključujući njegovog sina Erika, portparola kampanje Stivena Čenga, dugogodišnjeg pomoćnika za komunikacije Džejsona Milera, bivšeg pomoćnika Bele kuće Dena Skevina i Borisa Epštejna, koji je bio u timu advokata koji su pokrenuli lažni pravni pokušaj da se ponište rezultati iz 2020.

- Njihovi se putevi jedva ukrštaju - rekao je izvor za "Miror".

Ipak, kako navodi britanski list, za sada nema konkretnih dokaza da se oni razvode, kao ni Melanijih komentara o toj temi.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.