Izvor: Beta, 03.Nov.2018, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednici SAD i Brazila su neofašisti - rekao Rodžer Voters iz Pink flojda

Rodžer Voters, jedan od osnivača britanske rok grupe "Pink flojd", pozvao je da se ne glasa za "neofašiste" što su, kako smatra, predsednici SAD i Brazila, Donald Tramp i Žair Bolsonaro."Donald Tramp? Ne želim da gubim svoje dragoceno disanje za tog odvratnog tipa", rekao je britanski muzičar u Montevideu gde danas treba da održi koncert.Voters (75) treba da nastupi u okviru dogadjaja "Palestina i ljudska prava danas". Dugo je govorio o izraelsko-palestinskom konfliktu ocenjujući da Palestinci "nemaju prava a ostatak sveta ne čini ništa".Muzičar je rekao da Izrael "nikada nije želeo niti sada želi da postoji palestinska država".Bivši bas gitarista "Pink flojda" nalazi se na turneji u Južnoj Americi, gde će imati nastupe u Urugvaju, Brazilu, Paragvaju, Argentini, Čileu i Peruu.Voters je prošle godine posle 25 godina izdao svoj prvi album na kojem ima pesama s direktnim aluzijama na Trampa čijoj se politici on žestoko protivi.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rodžer Voters pozvao građane da ne glasaju za "neofašiste"

Izvor: N1 televizija, 03.Nov.2018

Rodžer Voters, jedan od osnivača britanske rok grupe "Pink flojd", pozvao je da se ne glasa za "neofašiste" što su, kako smatra, predsednici SAD i Brazila, Donald Tramp i Žair Bolsonaro..."Donald Tramp? Ne želim da gubim svoje dragoceno disanje za tog odvratnog tipa", rekao je britanski muzičar...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.