Poslednji dan

Izvor: B92, 19.Jan.2021, 20:36

Poslednji dan

U skoro napuštenoj Beloj kući, okruženoj velikim brojem pripadnika bezbednosnih službi, dosadašnji predsednik SAD Donald Tramp provodi svoj poslednji dan.

Vreme provodi izdajući brojna pomilovanja.

Očekuje se da će Tramp pomilovati oko 100 ljudi, a među pomilovanima će se naći i lica koji su potpuno nepoznata široj javnosti, ali su proveli dugi niz godina na izdržavanju kazni u američkim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zatvorskim ustanovama.

Prema saznanjima AP iz izvora bliskih Beloj kući, Tramp je snimio svoju oproštajnu poruku koja će biti emitovana uoči sutrašnjeg oproštajnog skupa u vojnoj bazi Endruz, na Floridi.

Ispunjen ljutnjom i žaljenjem zbog poraza na predsedničkim izborima, Tramp se nije pojavljivao u javnosti od prošlog utorka, kada je otputovao u Teksas i tamo dozvolio medijima da ga fotografišu i snimaju tokom obilaska graničnog zida prema Meksiku.

Zapadno krilo Bele kuće, gde se nalazi Ovalna soba, Ruzveltova soba i drugi predsednički kabineti, kao i vrh administracije predsednika SAD, danas je potpuno ispražnjeno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.